Druk ESC om te sluiten

De Beste Boekhoudsoftware voor schilders

Als je een schilder bent die op zoek is naar een gemakkelijke manier om je boekhouding bij te houden, dan is dit artikel voor jou. Je leert over Jortt, een boekhoudprogramma dat speciaal is ontworpen om het leven van schilders zoals jij gemakkelijker te maken.

Laten we eerlijk zijn, als schilder wil je je vooral richten op het creëren van prachtige werken, niet op het bijhouden van facturen en uren. Dat is waar Jortt in beeld komt. Jortt maakt het beheren van je administratie eenvoudiger zodat jij je kunt concentreren op wat je echt leuk vindt – schilderen.

Hier zijn enkele van de voordelen die Jortt biedt:

  • Betalingen met iDeal aanbieden: Met Jortt kunnen je klanten gemakkelijk betalen via iDeal, wat de betalingssnelheid en gemak verhoogt.
  • Uren registreren: Houd gemakkelijk bij hoeveel tijd je aan elk project hebt besteed. Dit maakt het factureren eenvoudiger en nauwkeuriger.
  • Geautomatiseerd btw afschrijven van rekening: Jortt automatiseert het proces van het afschrijven van de btw van je rekening, wat je tijd bespaart en de kans op fouten vermindert.

Het klinkt allemaal geweldig, nietwaar? Maar zoals bij elk product, zijn er ook enkele nadelen aan Jortt. Het is belangrijk om deze te begrijpen voordat je besluit of deze software de juiste keuze voor jou is.

  • Kan moeilijk zijn voor een praktisch iemand als een schilder: Hoewel Jortt is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, kan het voor sommigen nog steeds een uitdaging zijn. Het vergt tijd en geduld om te leren hoe je het programma effectief kunt gebruiken.
  • Veel koppelingen zelf maken: Jortt vereist dat je een aantal koppelingen zelf maakt, zoals met Mollie. Hoewel dit extra flexibiliteit biedt, kan het ook extra werk betekenen.

Ondanks deze nadelen, zijn de voordelen van Jortt moeilijk te negeren. Het is duidelijk dat deze software de potentie heeft om het beheer van je boekhouding aanzienlijk te vergemakkelijken. Maar waarom neem je niet gewoon de proef op de som?

Als je nu hier klikt, krijg je een maand gratis toegang tot Jortt. Probeer het zelf en ontdek hoeveel gemakkelijker je leven kan zijn met de juiste boekhoudsoftware. Vergeet niet dat dit aanbod beperkt is, dus grijp je kans nu voordat het te laat is!

Met Jortt kan je je concentreren op wat je echt belangrijk vindt – je passie voor schilderen. Maak vandaag nog de overstap en ontdek het gemak van moeiteloze boekhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *